Eksempel på virkning af behandling:

 

KST blev min redning

Da jeg tidligere er blevet opereret for en diskusprolaps, er min ryg ikke så stærk som tidligere. Så da jeg igen fik problemer med ryggen valgte jeg at prøve KST. Fra ikke at kunne meget andet end at ligge og stå, blev det i løbet af ca. 10 behandlinger bedre og bedre.
Som et løg, blev der pillet lag efter lag af, indtil alle lagene gradvist blev skrællet af og det hele var væk.
Behandlingen foregår på en briks, med en let berøring/massage. Visse punkter der blev masseret var ømme i starten, men det generelle indtryk af de enkelte behandlinger, var en dejlig afslappende fornemmelse.


Hilsen
B.K.

________________

 

Piskesmæld lindret med KST

I 97 kørte jeg galt og fik et piskesmæld.
De følgende år gik jeg til forskellige fysioterapeuter og var bl.a. også på rygcentret i Ringe uden at det blev ret meget bedre.
Jeg døjede med meget ondt i venstre side af nakken, smerter i hele ryggen, migræneanfald, som jeg aldrig tidligere havde lidt af, meget ondt i venstre arm, nedsat følelse og snurren i venstre lille- og ringfinger, svært ved at koncentrere mig.

Så kom jeg til at snakke med Ellen og begyndte at få behandlinger ved hende. Der har jeg gået siden 99 og har fået det langt bedre.
I starten fik jeg behandlinger meget tit, men nu kommer jeg når der er behov for det.

Ud af alt det jeg har prøvet, er Kranio-Sakral-Terapi det eneste som har hjulpet, og jeg har prøvet meget forskelligt, bl.a. healing, zoneterapi, fysioterapi, akupunktur.

Jeg kan kun anbefale Kranio-Sakral Terapi til andre, da jeg har haft meget gode erfaringer med det.
 

Venlig hilsen
Jeanette Sørensen